Список форумов Users.NoWeCom.rU Список форумов Users.NoWeCom.rU  
 FAQ  •  Поиск  •  Пользователи  •  Группы  •  Статистика  •  Войти в чат (DC++)    •  Регистрация  •  Профиль  •  Войти и проверить личные сообщения  •  Вход
 Adidas ZX 4000 4D I Want I Can Grå Rød Следующая тема
Предыдущая тема
Начать новую темуОтветить на тему
Автор Сообщение
xfs4eitk

Читающий


Возраст: 33
Зодиак: Стрелец
Зарегистрирован: 28.04.2021
Сообщения: 3

СообщениеДобавлено: Ср Апр 28, 2021 5:28 am Ответить с цитатойВернуться к началу

Image


Med den formidable arv fra aroundselect.com bringer Shelflife deres egen iøjnefaldende tilgang til en ny iteration af ZX 4000-modellen. Set udefra er Shelflife-versionen defineret ved dens undervurderede brug af luksuriøse gråskala nubuck og vævet stofunderlag, der fremkalder det historiske håndværk i detailhandlerens hjemland. Til fods og i handling afsløres den mediale side af skoen, der viser et farverigt, jacquardtrykt panel.


Adidas Sko Sort forbliver tro mod retro-designet med en ruskind, nylon og mesh øvre i grå, sort og "Carolina Blue" accenter på Three Stripes og adidas branding. Andre detaljer inkluderer en broderet hæltrækflave, en limegrøn adidas Torsion blonderlås og et detaljeret ydersåledesign, der går tilbage til arkivmodellen.


Som opfølgning på teasere tidligere på denne måned er Adidas ZX 4000 4D I Want I Can Grå Rød model nu klar til udgivelse den 8. december. Disse oplysninger kommer til os sammen med nye billeder af circa 1989-sneakeren ved begivenheden “ZX - Roots of Running”, som fremhævede modelens historie og udvikling.


Retroløberen er konstrueret af ruskind, mesh og nylon lavet i 100% Autentisk nuancer af hvid og grå og kontrasteret af de lyseblå accenter. Andre detaljer inkluderer det neon gule hit på adidas Torsion deubre og ydersålen, den off-white mellemsål og en sort gummi ydersål.


https://www.aroundselect.com/

_________________
Jordan Chaussure Femme
Air Jordan 1 Low Gym Red/Green Pulse
Посмотреть профильОтправить личное сообщение
Показать сообщения:      
Начать новую темуОтветить на тему


 Перейти:   Следующая тема
Предыдущая тема
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах
Вы можете вкладывать файлы
Вы можете скачивать файлы


Powered by phpBB © 2001/3 phpBB Group :: FI Theme :: Часовой пояс: GMT + 3